Professionele vervaardiging in de instrumenten van de temperatuurvochtigheid en milieu controlesysteem!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : HUATO
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een leider in het ontwerp, de ontwikkeling en de vervaardiging van controle en controle systeem en materiaal van milieu op gebieden: farmaceutisch en elektronisch fabriek en pakhuis, koud-kettingsdistributie, musea, bibliotheken, Archieven, en vele anderen. Gesteund tegen onze 10 jaar van ervaring, moet onze opdracht onze klanten van de beste kwaliteit, dienst en waarde in de industrie voorzien.

 

In de farmaceutische industrie, helpen wij meer dan 1000 bedrijven GSP/GMP-certificatie krijgen; In de elektronische industrie, helpen wij Huawei, Samsung, Foxconn, Honda en meer dan 2000 milieu van de bedrijvenmonitor in hun fabrieken en pakhuizen; In koud-kettingsdistributie, bouwden wij temperatuur en vochtigheids controlesysteem voor SF Uitdrukkelijk in meer dan 100 pakhuizen op; Wij bouwden milieu controlesysteem op om de bescherming van cultuuroverblijfselen voor de drie grootste musea in China te helpen, namelijk, Nationaal Museum van China, Keizerpaleis, Nanjing-Museum, evenals 100 andere Musea. Onze producten zijn ook uitgevoerd naar meer dan 80 landen rond de wereld zoals de V.S., Canada, het Duits, Engeland, Frankrijk, Zuid-Afrika.

 

Beginnend van een 100m2-ruimte, is Huato in een bedrijf met 10000m2-vervaardigingscentrum, 300 werknemer, 100 techniciansand 5 geautomatiseerde productielijnen gegroeid. Wij worden erkend als een high-tech bedrijf op nationaal niveau; wij zijn ISO9001, ISO14001, gediplomeerde OHSAS18001; onze producten worden geadviseerd door Ministerie van de Industrie en van de van de Informatietechnologie en Cultuur Overblijfselendienst van China. Wij hebben sterk onderzoekbedrijf met Instituten zoals Nationaal Museum van andNationalinstituut van China van het Onderzoek van Cultuuroverblijfselen gebouwd.

 

Wij verheugen ons op controle en beheersend milieu voor u.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Ms.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)